Viver d’Empreses, l’espai ideal per posar en marxa un negoci

Centre Innovacio Anoia imatgeL’Ajuntament de Vilanova del Camí obre els espais del Viver d’Empreses,  ubicat al Centre d’Innovació Anoia, al polígon Industrial Riera de Castellolí i posa a disposició d’empreses de recent creació, 8 despatxos de 20 metres quadrats aproximadament, degudament moblats i amb servei de Wifi.

També ofereix altres serveis comuns: sales de reunions i de formació, copisteria, servei de cafeteria i restauració, àmplia zona d’aparcament i servei de seguretat permanent.  I altres serveis de valor afegit com la informació empresarial, personalitzada, l’assessorament especialitzat  i la formació empresarial.

El Viver d’Empreses està dirigit a les empreses innovadores, de nova creació o que no faci més d’un any que hagin iniciat les seves activitats i que vulguin desenvolupar-la i fer-la créixer en un entorn innovador i dinàmic, amb l’assessorament i els serveis que necessiten i envoltades d’altres joves empreses.

El lloguer d’aquests espais, recordem, ubicats al Centre d’Innovació Anoia, no pot superar els tres anys. Excepcionalment l’Ajuntament podrà prorrogar el contracte un any més atenent les circumstàncies concretes de les persones i la situació de l’empresa.

Podeu consultar la documentació necessària per accedir al Viver d’Empreses així com l’ordenança fiscal que marca el preu del lloguer dels espais al web www.centreinnovacioanoia.cat.

Polígons dels Plans