Vilanova prepara la II Jornada d’Innovació per mostrar el teixit empresarial de l’Anoia

Jornada innovacio 27 abr 15 V02

I Jornada d’Innovació 2015. Imatge d’arxiu

 Sota el títol “Anoia, un teixit empresarial per descobrir”, l’Ajuntament de Vilanova del Camí, el Centre Tecnològic Leitat, PIMEC i l’Associació Polígons dels Plans, s’han donat la mà per organitzar la segona Jornada d’Innovació. La jornada es celebrarà el pròxim 6 de juliol, de nou del matí a dotze del migdia, al Centre d’Innovació Anoia. Ja està confirmada l’assistència del Conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que es farà càrrec de l’obertura d’aquest acte.

La Jornada, explica el regidor de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí, Jordi Barón, s’ha estructurat en diferents taules rodones que preveuen mostrar diferents visions del món de la innovació amb la voluntat de visibilitzar algunes experiències d’èxit i acostar-les al territori.

Jordi Barón, assegura que la innovació és una aposta de futur i que, malgrat el que puguin pensar alguns empresaris, es pot ser innovador des de molts punts de vista.


Es presenta amb èxit la 5a edició del programa “Accelera el creixement”


accelera el creixement pimec maig16 (5)

El regidor de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí, Jordi Barón, ha fet una valoració molt positiva de la presentació del programa “Accelera el creixement” que PIMEC Anoia i Diputació de Barcelona van portar a terme el passat mes de maig al Centre d’Innovació Anoia.

L’objectiu d’aquest programa és proporcionar les eines i el suport necessaris perquè les empreses reflexionin i identifiquin les claus d’èxit per al seu creixement a partir d’un full de ruta validat per experts en el foment del creixement empresarial. L’assessorament s’adreça a pimes de més de 3 treballadors i amb 5 o més anys de trajectòria empresarial.


La voluntat d’“Accelera el creixement” és aconseguir en menys d’un any el creixement de les vendes, millorar resultats i optimitzar la productivitat de les empreses que segueixen el programa.


 

Polígons dels Plans