Vilanova premiarà el foment de l’ocupació i l’emprenedoria

Promocio Economica logo imatge menuAmb la voluntat de contribuir en l’impuls de la creació d’ocupació i de fomentar l’emprenedoria, l’ajuntament vilanoví ha creat una partida de subvencions dotades amb 40.000 euros per a la creació de llocs de treball o de noves empreses.  Les ajudes tenen dues línies d’acció: una adreçada a les petites i mitjanes empreses del municipi per a la contractació de persones per un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa durant el 2014; i una segona línia, dirigida als emprenedors que iniciïn una activitat econòmica.

Pel que fa als imports de la subvenció, que oscil·la entre els 600 i els 800 euros, dependrà, en el cas de la línia 1,  del termini del contracte. En el cas dels emprenedors, la subvenció serà sempre de 600 €. A més a més, des de Promoció Econòmica donen suport per ajudar a tramitar la subvenció.

La presentació de sol·licituds es pot fer fins el 31 de desembre de 2014 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible. Les sol·licituds s’aniran estudiant i valorant a mesura que vagin arribant i es resoldran mensualment.

Les bases, es poden consultar al web municipal, www.vilanovadelcami.cat,  detallen les línies de la subvenció, els requeriments i la documentació a presentar així com tota la informació sobre els terminis i les formes de pagament.

Aquesta és una proposta que el Ple va aprovar per unanimitat en la sessió plenària celebrada el 10 de març, a instàncies dels grups de CiU i ERC.

Polígons dels Plans