Vilanova del Camí acollirà la nova delegació de PIMEC a l’Anoia

Conveni Pimec 19-02-16 V02

PIMEC amplia la seva presència territorial amb una nova delegació a l’Anoia i ja són 16 les seus i delegacions de la patronal arreu del territori català. Aquest matí, l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, i el secretari general de PIMEC, Antoni Cañete, han signat l’acord que contempla la cessió d’un espai al Centre d’Innovació Anoia.

L’alcaldessa ha destacat “l’oportunitat que representa per al territori” la instal·lació d’una delegació de PIMEC a l’Anoia, “una entitat que defensa els interessos i els valors dels emprenedors i els empresaris”. L’Ajuntament de Vilanova del Camí, ha dit Vanesa González, “també vol estar al costat dels emprenedors i contribuir activament al seu creixement i la seva competitivitat”.

L’Alcaldessa també ha destacat el fet que PIMEC s’instal·li al Centre d’Innovació Anoia, “un espai ben ubicat que facilitarà el treball en xarxa amb altres administracions locals i altres agents econòmics i socials de la comarca” i ha posat en valor l’experiència de treball conjunt entre els ajuntaments de Vilanova, Òdena, La Pobla i més recentment Montbui, i associacions empresarials com Polígons dels Plans.

De la seva banda, Antoni Cañete ha manifestat que “amb la constitució de PIMEC Anoia s’està apropant als autònoms i als micro, petits i mitjans empresaris una eina, la patronal, que ens ajudarà en l’èxit empresarial i per què no, a contribuir en la millora de les condicions de vida de la comarca”.


PIMEC Anoia desenvoluparà accions de suport a les empreses del territori, en àmbits com la formació, el finançament o la internacionalització


També es realitzaran actes i jornades d’interès empresarial i sessions networking per contribuir al creixement de les empreses de la comarca.

La comissió serà presidida Josep Maria Pujol, actual vicepresident de PIMEC Catalunya Central, qui ha puntualitzat que “la constitució de PIMEC Anoia és la continuació d’un treball que fa anys que va començar” i que ha anat evolucionant. El president de PIMEC Anoia ha remarcat la missió de la patronal, que és ser present en la defensa dels interessos de les pimes i fer d’interlocutor amb les diferents administracions de la comarca “des de la independència política i amb un clar compromís pel benestar del nostre país i de les nostres empreses”. Es treballaran les relacions institucionals per tractar qüestions com les infraestructures, les ordenances fiscals, els polígons o el medi ambient.

Polígons dels Plans