Vilanova acollirà una jornada sobre perspectives d’innovació a l’Anoia

Centre Innovacio Anoia EVVO nov 2014 V02

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, el Centre Tecnològic Leitat, TIC Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia han organitzat per al proper 27 una jornada d’Innovació al Centre d’Innovació Anoia. Un acte que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

Sota el títol Perspectives d’Innovació a l’Anoia, la jornada preveu parlar de la innovació empresarial des de diferents punts de vista. L’acte s’obrirà a les 9.30 amb la recepció i acreditació dels participants i el lliurament de la documentació i la benvinguda oficial que anirà a càrrec de l’Alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, Eusebi Cima, President de Leitat; Blai Paco, President de la UEA i Jaume Catarineu, president de TIC Anoia.

Una ponència sobre les oportunitats d’innovació que he preparat Leitat donarà pas a la taula rodona en la que hi participaran representants de diferents empreses de l’Anoia: Joan Dosrius, Responsable de Logística de distribució d’ABACUS; Paco Ortiz, Responsable I+D de Planext; Lluís Pinardel, Director General de Piera Ecoceràmica; Miquel Vila, Assessor del Gremi de blanquers del Clúster de la pell i Jordi Solà; emprenedor i co-fundador de Cubus Games.

Marc Mañé, cap de comunicació 2.0 de TIC Anoia serà el moderador del debat.

El Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, serà l’encarregat de cloure aquesta primera jornada sobre innovació a la comarca de l’Anoia.

Aquest és un acte obert i gratuït però caldrà fer reserva prèvia al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí. També es pot fer la inscripció per correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat o al telèfon 93 805 44 11  (extensió 5)

En finalitzar l’acte, i prèvia inscripció,  les empreses que ho desitgin podran rebre assessorament i orientació personalitzada a càrrec dels assessors de LEITAT.

Polígons dels Plans