Vilanova acollirà una jornada sobre perspectives d’innovació a l’Anoia

Centre Innovacio Anoia EVVO nov 2014 V02

L’Ajuntament de Vilanova del Camí, el Centre Tecnològic Leitat, TIC Anoia i la Unió Empresarial de l’Anoia han organitzat per al proper dilluns 27 d’abril una jornada d’Innovació al Centre d’Innovació Anoia. Un acte que compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Catalunya Emprèn, el Fons Social Europeu i la Diputació de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada d’innovació, la primera que es convoca a la comarca és informar sobre els grans programes europeus en l’àmbit de la innovació i explicar a les empreses com poden acollir-se. Segons explica el regidor de Promoció Econòmica, Jordi Barón, és un acte pensat, especialment per a petites i mitjanes empreses, que són les que poden tenir més dificultat per accedir a aquestes ajudes.

Sota el títol Perspectives d’Innovació a l’Anoia, la jornada preveu parlar de la innovació empresarial des de diferents punts de vista. L’acte s’obrirà a les 9.30 amb la recepció i acreditació dels participants i el lliurament de la documentació i la benvinguda oficial que anirà a càrrec de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanesa González, Eusebi Cima, President de Leitat; Blai Paco, President de la UEA i Jaume Catarineu, president de TIC Anoia.

Una ponència sobre les oportunitats d’innovació a càrrec  Sergi Artigas Barceló, Director d’Estratègia i Innovació de Leitat,  donarà pas a la taula rodona en la que hi participaran representants de diferents empreses de l’Anoia: Joan Dosrius, Responsable de Logística de distribució d’ABACUS; Paco Ortiz, Responsable I+D de Planext; Lluís Pinardel, Director General de Piera Ecoceràmica; Miquel Vila, Assessor del Gremi de blanquers del Clúster de la pell i Jordi Solà; emprenedor i co-fundador de Cubus Games.

Marc Mañé, cap de comunicació 2.0 de TIC Anoia serà el moderador del debat que servirà per compartir amb la resta de l’auditori experiències concretes d’empreses que han utilitzat els fons europeus per innovar.

El Secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Antoni Castellà, serà l’encarregat de cloure aquesta primera jornada sobre innovació a la comarca de l’Anoia. Una comarca que, segons Barón, aposta per la innovació com una de les vies per recuperar el teixit industrial i per crear valor afegit, riquesa i llocs de treball qualificats.

Aquest és un acte obert i gratuït però caldrà fer reserva prèvia al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 de Vilanova del Camí. També es pot fer la inscripció per correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat o al telèfon 93 805 44 11  (ext. 5)

En finalitzar l’acte, i prèvia inscripció,  les empreses que ho desitgin podran rebre assessorament i orientació personalitzada a càrrec dels assessors de LEITAT.

Polígons dels Plans