UTE Vilanova es farà càrrec de la neteja dels edificis municipals durant els propers dos anys

Contracte UTE VILANOVA V02

L’Ajuntament de Vilanova del Camí va signar ahir el contracte per a la neteja dels edificis municipals i les escoles públiques del municipi amb UTE Vilanova, una unió temporal d’empreses integrada per Taller Àuria, Societat Cooperativa Catalana Limitada i la Fundació Ileris. Aquesta va ser la única empresa que es va presentar al concurs. La signatura del contracte va anar a càrrec de l’alcaldessa, Vanesa González, i de Miquel Canet, en nom i representació d’UTE Vilanova. Canet es mostrava satisfet de la signatura del contracte posant de relleu especialment que es faci amb una UTE de Centres especials de treball d’iniciativa social.

Aquest contracte, que s’ha signat per dos anys, prorrogables a dos més, és el primer que es fa per procediment harmonitzat, això vol dir que s’ha publicitat al DOUE; Diari Oficial de la Unió Europea, al Diari Oficial de l’Estat i al Diari Oficial de la Província.

UTE Vilanova ha ofert diferents millores al contracte que ja figuraven al Plec tècnic com la capacitat de resposta en cas d’emergència i l’augment de les freqüències mínimes establertes, i n’han afegit algunes altres com el control de legionel·la als sistemes de distribució d’aigua sanitària calenta i freda; el control de la qualitat microbiana i físico-química de l’aigua i l’oferiment d’ús de productes biològics en els processos de neteja.

Cal destacar també altres aspectes del contracte com l’ús de filtres HEPA en els aspiradors; l’ús de catifes de prevenció en tots els accessos als edificis municipals i les escoles públiques; l’ús d’equips de neteja que compleixen amb les normatives d’emissió de sorolls i el compromís d’un pla de formació anual dels seus treballadors.

UTE Vilanova disposa, amés a més, d’un Sistema de Gestió Integrat per les normes ISO de qualitat, les de Seguretat i Salut, OHSAS; i el reglament EMAS, una normativa voluntària de la Unió Europea que reconeix a aquelles organitzacions que han implantat un Sistema de Gestió Mediambiental i que han adquirit un compromís de millora contínua verificat mitjançant auditories independents.

Polígons dels Plans