Un nou curs de Promoció Econòmica sobre comptabilitat per a PIME

Comptabilitat oct15
Promoció Econòmica de Vilanova ha organitzat un nou curs adreçat al món empresarial. Es tracta d’un curs de comptabilitat bàsica per a PIME. Començarà el dia 21 d’octubre i s’allargarà fins el 20 de novembre.

El curs pretén oferir als participants una sèrie de coneixements i les eines necessàries per entendre el contingut dels comptes anuals de les empreses.

Les sessions es faran al Centre d’Innovació Anoia, al Polígon Riera de Castellolí, de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 h, durant 90 hores.

El preu del curs és de 180 € però és bonificable. Les persones empadronades a Vilanova del Camí pagaran 90€, les persones que acreditin estar a l’atur, 135 € i les persones empadronades a Vilanova i en situació d’atur, només pagaran 45 €.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb el Servei de Promoció Econòmica, al Centre d’Innovació Anoia, al carrer dels Impressors, 12 del Polígon Riera de Castellolí. També podeu contactar per telèfon: 938054411 – extensió 5; o per correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat

Polígons dels Plans