Un curs de lideratge empresarial per explorar les limitacions i fortaleses

Lideratge curs nov15 V02

El lideratge i el coaching aplicats a les empreses donaran contingut a un nou taller de formació de Promoció Econòmica a Vilanova del Camí. Un curs per reflexionar sobre el paradigma actual de la gestió de les persones en les empreses i sensibilitzar de la importància de l’actuació de les persones dins l’organització.

S’abordaran les necessitats d’integració i compromís en temps de crisi tenint en compte que el lideratge és un factor clau. El curs servirà per introduir els participants en els principis bàsics del “coaching” o l’art de l’entrenament de les persones, perquè aconsegueixin els objectius que es proposen, superant les limitacions particulars de cadascú i potenciant les fortaleses personals.

Les inscripcions s’acaben aquesta setmana però encara queden places disponibles. És un curs gratuït i subvencionat per la Diputació de Barcelona i amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el Fons social europeu.

Les classes comencen el proper dilluns 2 de novembre i es faran durant quatre dilluns consecutius en horari de dos quarts de 10 del matí i fins a dos quarts de 2 de la tarda.

Polígons dels Plans