Últims dies d’assessorament financer gratuït per a les empreses

UEA logoFins a finals d’aquest mes de desembre, totes les empreses anoienques que necessitin revisar la seva estratègia financera o el finançament d’algun projecte podran disposar de l’assessorament gratuït d’un professional per mitjà de la Unió Empresarial de l’Anoia. És un servei que ofereix el programa de Diagnosi i Acompanyament Financer.

Sovint les empreses necessiten revisar l’estratègia empresarial, a vegades els costos són molt elevats, hi ha puntes de tresoreria que costa afrontar, o bé hi ha necessitats de finançament, processos i accions que no són fàcils ni econòmiques. La Unió Empresarial de l’Anoia és una de les set patronals empresarials territorials que participa d’aquest projecte de Diagnosi i Acompanyament Financer, per mitjà del qual posa a disposició de cada empresa un assessor de forma totalment gratuïta i que defineix opcions de millora en aquestes àrees.

El servei no té cap cost per l’empresa i està subvencionat per la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ. L’objectiu del programa és millorar la gestió financera dels negocis, ajudar-los a mantenir les seves fonts de finançament o trobar-ne de noves en l’actual conjuntura de restricció de crèdit empresarial.  Amb les accions d’assessorament es pretén garantir el creixement i la  seva sostenibilitat.

Aquesta convocatòria es tanca el 31 de desembre i és per això que des de la patronal anoienca s’insisteix a totes aquelles empreses que precisin revisar l’estratègia financera de l’empresa, que necessitin fiançament per algun projecte o que tinguin incidències de tresoreria… que s’adrecin a l’entitat i els facilitarà aquest servei gratuït abans d’acabar l’any.

Polígons dels Plans