Tres nous municipis catalans guardonats com a Ciutats de la Ciència i la Innovació

Xarxa Innpulso logoLa Secretaria General de Ciència e Innovació del Ministerio de Economía y Competitividad ha atorgat recentment 15 noves distincions de Ciutat de la Ciència i la Innovació. Amb aquestes noves distincions ja són 56 les ciutats espanyoles guardonades, 10 de les quals són catalanes. Totes elles formen part de la Xarxa Innpulso, una plataforma estratègica que facilita seguir innovant. Recordem que Vilanova del Camí va rebre aquesta distinció el 2010 i la va renovar el juny de 2014.

El Jurat, que es va reunir el passat 14 d’octubre, va estudiar i valorar les sol·licituds rebudes i va decidir atorgar 15 noves distincions. Alzira, Àvila Molina de Segura, Ontinyent, Palència; Riveira, Sant Feliu de Llobregat i Santiago de Compostela, van rebre la distinció en la categoria de municipis de 20.000 a 100.000 habitants.

Pel que fa als municipis més grans de 100.000 habitants, els guardonats van ser Alcalá de Henares, Logroño, Mataró, Oviedo, Pamplona, Sabadell i San Cristóbal de la Laguna.

A les ciutats catalanes de la Ciència i la Innovació: Cervera, Cerdanyola del Vallès, Lleida, Terrassa, Sant Boi de Llobregat, Viladecans i Vilanova del Camí, s’hi ha afegit: Mataró, Sabadell i Sant Feliu de Llobregat.

Polígons dels Plans