Suport a empreses i comerços per cobrir vacants professionals

Centre Innovacio Anoia EVVO nov 2014 V02

Des de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí s’està fent suport a les empreses i comerços en la selecció de personal, obrint un canal de comunicació entre les empreses que cerquen treballadors/es i les persones que busquen feina.

Promoció Econòmica disposa d’una Borsa de treball, amb diferents perfils, de diferents àmbits professionals i nivells de qualificació acadèmica. Els candidats poden ser de Vilanova del Camí o de la resta de municipis de la província de Barcelona, ja que tots pertanyem a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Aquest servei de preselecció de les persones candidates per a cobrir possibles vacants, s’ofereix a les empreses, sense cap tipus de cost. El servei d’intermediació laboral cerca les persones per a cobrir el lloc de treball requerit segons necessitats del perfil professional que marca l’empresa.

Si us cal més informació us podeu dirigir a Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí al carrer dels Impressors, 12, del Polígon de Riera de Castellolí o podeu trucar al 93 805 44 11 Ext. 5.

Polígons dels Plans