S’obren les inscripcions per al curs d’Operacions Auxiliars de serveis administratius

Curs operacions auxiliars de serveis administratius i generals dissenyat 2 web 2

Promoció Econòmica ha fet pública l’oferta d’un curs d’operacions auxiliars de serveis administratius i generals subvencionat pel SOC i pel Ministerio de Empleo y Seguridad Social. El curs de 450 hores, s’adreça principalment als vilanovins i vilanovines en situació d’atur o amb necessitats de reciclatge i es centrarà en temes com l’organització empresarial o la gestió d’arxiu entre altres.

Les inscripcions per aquest curs estan obertes fins el proper 29 de desembre a les 14 h i la sessió informativa es farà el dia 30.

El curs començarà el proper 11 de gener i s’allargarà fins el 26 de maig. Les classes es faran al Centre d’Innovació Anoia, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Promoció Econòmica també ha programat per al proper mes de gener un curs d’auxiliars de magatzem amb carnet professional de carretoner i plataformes. Aquesta és una proposta sorgida arran del procés participatiu Vilanova Participa! que l’Ajuntament va engegar el mandat anterior.

Des de Promoció Econòmica s’ha apostat per aquest curs tenint en compte l’oferta i la demanda del sector empresarial. Barón assegura que hi ha poca oferta formativa en aquest sentit però, en canvi, és una de les tasques que més es demanen des de les empreses de la comarca.

Segons explica el regidor, la proposta ha tingut un allau de demandes. Més d’un centenar de persones s’han interessat per fer aquest curs que només pot oferir 18 places. Per això diu Barón ja estudien reeditar el curs l’any vinent dins l’oferta formativa anual que ofereix Promoció Econòmica.

Barón es mostra optimista pel que fa l’actitud empresarial i industrial. Assegura que, malgrat estar immensos encara en un procés complicat amb una taxa d’atur important, les mostres de recuperació són cada dia més nombroses. Les empreses, diu Barón, tenen ganes d’invertir i s’ha notat un punt d’inflexió també pel que fa l’ampliació de les plantilles.

Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb Promoció Econòmica, al Centre d’Innovació Anoia o al telèfon: 93 805 44  11 extensió 5.

Polígons dels Plans