Promoció Econòmica participarà al Biz Marathon de Jove Cambra d’Igualada

Promoció Econòmica JCI oct15 V02

Promoció Econòmica de Vilanova del Camí ha signat un acord de col·laboració amb la Jove Cambra Internacional d’Igualada com a ens col·laborador del BizMarathon 2015 que es durà a terme el proper 14 de novembre, per segon any consecutiu.

El BizMarathon és un congrés que compta amb el suport de BIZBarcelona, i neix amb la voluntat de concentrar emprenedors, empresaris i joves proactius, durant un dia de ponències a càrrec d’emprenedors d’èxit, taules rodones, etc.

Des de Promoció Econòmica es treballa per fomentar la cultura emprenedora, mitjançant cursos per emprenedors/es, sensibilització als alumnes de 4t d’ESO, 1r de Batxillerat i 2n de Batxillerat de l’Institut Pla de les Moreres, informació, orientació i assessorament a persones emprenedores, etc.

És per això que l’Ajuntament de Vilanova del Camí dóna suport a aquest projecte tan econòmicament, amb un ajut de 950€, com amb la participació al BizMarathon. Les dues entitats comparteixen l’interès en potenciar l’emprenedoria a la comarca, objectiu pel qual s’organitza aquest acte.

Polígons dels Plans