Promoció Econòmica enceta l’oferta formativa de 2015 amb els autònoms

Cursos imatge arxiuLa informació per a treballadors autònoms centrarà els primers cursos de formació de l’any programats des de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí. Se n’han organitzat dos que seran gratuïts i es faran el mes de febrer. El primer servirà per informar de les obligacions i drets que tenen els treballadors autònoms. Es farà dos dilluns consecutius, el 2 i el 9 de febrer, de dos quarts de 10 a dos quarts d’una del migdia. Durant les sis hores de formació els participants podran conèixer de forma global la figura de l’empresari individual, analitzant els drets i obligacions del treballador autònom.

D’altra banda, el dilluns 16 de febrer es farà un nou curs sobre fiscalitat bàsica per a autònoms. En aquest cas es farà un pas més per dotar als participants de coneixements i eines per iniciar-se en l’estructura i funcionament del càlcul d’IRPF, IVA, règim de sancions i recàrrecs tributaris. Quatre hores de formació programades pel tercer dilluns de febrer, de dos quarts de 10 a dos quarts de 2.

El mes de març, els cursos de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí continuen amb tres sessions sobre aspectes clau de la gestió financera d’un projecte. Es repassaran els conceptes d’aquesta part tècnica, la financera, sovint la més desconeguda. Les classes s’impartiran els dilluns 9, 16 i 23 de març, de dos quarts de 10 a dos quarts de 2.

Totes aquestes propostes formatives són gratuïtes. Per a inscripcions només cal adreçar-se al Centre d’Innovació Anoia, al departament de Promoció Econòmica, al carrer dels Impressors, 12 (polígon Riera de Castellolí) o bé al telèfon de l’Ajuntament, al 938054411 (extensió 5).

També es pot consultar l’oferta íntegra de cursos de formació de Promoció Econòmica a la pàgina web municipal vilanovadelcami.cat en l’apartat de Destacats.

Polígons dels Plans