Portes Obertes al Centre d’Innovació – L’Atelier proposa diferents tallers d’alimentació saludable

Atelier restaurant Centre Innovacio

Des del restaurant l’Atelier han programat un curs de cocteleria de 12 hores de durada que es farà els dilluns 4, 11 i 18 d’abril de 18:30 a 22:30 durant el qual ensenyaran a elaborar tot tipus de cocktails amb cava, sangries, vi, sense alcohol… utilitzant  la cocktelera,  cocktelera boston o americana, blender, got mesclador i realitzant les pràctiques directament. El curs que té un cost de 80€ estarà dirigit per la Barman sommelier, Cristina Bonet. Que ha treballat entre d’altres en el Celler de Can Roca o el Bulli.

L’Atelier també ha preparat, per al dimarts 12 d’abril, un passeig amb lupa per la indústria alimentària: els sucres invisibles, els greixos poc saludables, l’adicció de sal, colorants i conservants. La xerrada tindrà lloc a partir de 2/4 de 8 de la tarda i anirà a càrrec de Bea Almenar, Metgessa nutricionista i docent.

I seguint amb la cuina l’endemà dimecres 13 d’abril l’Atelier dedicarà una sessió a la cuina universitària. Aquest curs es dirigeix a joves amb poques nocions de cuina els quals en breu hauran de cuinar els seus propis plats i necessiten saber-ho fer de manera ràpida, bona i saludable. Gerard Ninot, professor de cuina de l’Escola Pia d’Igualada serà l’encarregat de portar-ho a terme. El preu d’aquest curs és de 24€.

Polígons dels Plans