Des del restaurant l’Atelier han programat un curs de cocteleria de 12 hores de durada que es farà els dilluns 4, 11 i 18 d’abril de 18:30 a 22:30 durant el qual ensenyaran a elaborar tot tipus de cocktails amb cava, sangries, vi, sense alcohol… utilitzant la cocktelera, cocktelera boston o americana, blender, got mesclador i realitzant les pràctiques directament. El curs que té un cost de 80€ estarà dirigit per la Barman sommelier, Cristina Bonet. Que ha treballat entre d’altres en el Celler de Can Roca o el Bulli.
L’Atelier també ha preparat, per al dimarts 12 d’abril, un passeig amb lupa per la indústria alimentària: els sucres invisibles, els greixos poc saludables, l’adicció de sal, colorants i conservants. La xerrada tindrà lloc a partir de 2/4 de 8 de la tarda i anirà a càrrec de Bea Almenar, Metgessa nutricionista i docent.
I seguint amb la cuina l’endemà dimecres 13 d’abril l’Atelier dedicarà una sessió a la cuina universitària. Aquest curs es dirigeix a joves amb poques nocions de cuina els quals en breu hauran de cuinar els seus propis plats i necessiten saber-ho fer de manera ràpida, bona i saludable. Gerard Ninot, professor de cuina de l’Escola Pia d’Igualada serà l’encarregat de portar-ho a terme. El preu d’aquest curs és de 24€.