Portes Obertes al Centre d’Innovació – La qualitat de l’aire i la valorització dels residus centren les activitats de LEITAT

LEITAT laboratori Centre Innovacio

Amb l’objectiu d’explicar la importància de controlar la qualitat de l’aire, LEITAT ha programat una xerrada per al matí de divendres 15 d’abril durant la qual es farà una revisió de les dades municipals de contaminació atmosfèrica i es parlarà també del control sensorial vs control químic. Aquesta jornada, que és gratuïta, finalitzarà amb jocs per veure l’efecte del sulfhídric.

I d’altra banda divendres 29 d’abril aprofitant la diada del residu LEITAT ens convida a un showroom (a mode de joc) on es mostraran diferents casos d’èxit de productes obtinguts a partir de diferents residus. El públic assistent podrà jugar a endevinar el residu origen de cada producte. L’objectiu és mostrar al públic la importància de reciclar i que puguin veure les formes més inversemblants de poder reaprofitar un residu. Dins la mateixa activitat hi haurà una visita a les instal·lacions de Leitat on s’explicarà les activitats que s’hi desenvolupen.

Polígons dels Plans