PIMEC Catalunya Central farà dues jornades sobre comunicació per a les pimes del territori

taller-de-comunicacio-pimec-nov16-v02


PIMEC Catalunya Central organitza el pròxim dilluns, 28 de novembre, dos tallers de comunicació a Manresa i a Vilanova del Camí


L’objectiu és sensibilitzar l’empresariat del territori sobre la importància de comunicar d’una manera eficaç i fent un bon ús de la llengua, tot incidint en el fet que això repercuteix de manera directa en la seva competitivitat.

Sota el títol ‘Pensa en gran amb un pressupost petit’, l’Aitana Ortiz i la Núria Fernández, dels departaments de Màrqueting i Comunicació de PIMEC, mostraran les claus de la comunicació del nostre temps amb exemples sobre com es construeix l’opinió pública. També oferiran eines i recursos de què PIMEC i la Direcció General de Política Lingüística disposen per ajudar el teixit empresarial a comunicar amb èxit seguint els criteris de normalització lingüística.

El primer taller se celebrarà al Centre d’Innovació Anoia, a Vilanova del Camí, a partir de les 10 h i fins a les 12 h.  El de Manresa tindrà lloc al Palau Firal des de les 16 h i fins a les 18 h. Les inscripcions són de caràcter gratuït i es poden fer a través de l’Agenda de PIMEC: Inscripcions Vilanova – Inscripcions Manresa.

La jornada s’emmarca en el projecte Comunica’t, un servei de suport a la comunicació empresarial en català que PIMEC impulsa amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat.

Polígons dels Plans