PIMEC Anoia presenta al Centre d’Innovació Anoia el programa ‘Accelera el creixement’

 

accelera el creixement logoProporcionar les eines i el suport necessaris perquè les empreses reflexionin i identifiquin les claus d’èxit per al seu creixement a partir d’un full de ruta validat per experts en el foment del creixement empresarial. Aquest és l’objectiu del programa ‘Accelera el Creixement’ que la patronal PIMEC i la Diputació de Barcelona convoca enguany per cinquè any consecutiu.

La presentació d’aquesta cinquena edició del programa tindrà lloc aquest divendres, 20 de maig, a les 9 del matí, al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí, on té la seu PIMEC Anoia. La nova delegació de PIMEC a la Catalunya Central torna a participar en aquesta convocatòria traslladant aquest programa a les empreses del territori per tal que puguin acollir-s’hi i esdevenir una de les 50 organitzacions de la demarcació de Barcelona que es beneficiaran de l’assessorament i acompanyament especialitzat per definir un pla de creixement, amb un tutor individualitzat durant els 8 mesos de durada del programa.

L’assessorament està pensat per a pimes de més de 3 treballadors, amb 5 o més anys de trajectòria empresarial i amb centre de decisió a les comarques de Barcelona.

La jornada començarà a un quart de deu del matí amb la recepció dels assistents i quinze minuts després, Josep Ma Pujol, president de PIMEC Anoia farà la salutació oficial. A les 9:45 h, Ramon Boixadera, de la Diputació de Barcelona presentarà el programa “Accelera el creixement” i els seus objectius i tot seguit, Annabel Cuatrecasas, de PIMEC, abordarà la metodologia del programa i el seu calendari. A un quart d’onze, s’obrirà un torn de preguntes entre els assistents.


Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d’aquest formulari.

http://www.pimec.org/ca/pimec-tu/agenda/inscripcio?acte=29829


 

Polígons dels Plans