PIMEC Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí organitzen una jornada de suport a l’exportació

accelera el creixement pimec maig16 (5)

PIMEC Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí organitzen una jornada de trobades individuals amb empresaris interessats a conèixer el potencial exportador de les seves empreses i decidits per apostar per a la internacionalització dels seus productes o serveis. Les sessions es desenvoluparan el pròxim 5 de juliol a les oficines del Centre d’Innovació de l’Anoia, a Vilanova del Camí,  entre les 9:30 h i les 18:00 h.

Durant les trobades, de 45 minuts de durada, s’abordaran els procediments que cal seguir per començar a exportar de manera eficaç i eficient. Per tal d’ajustar l’orientació a les necessitats de cada participant, PIMEC facilitarà prèviament un qüestionari en què cada empresa podrà indicar quins són els temes d’interès que vol tractar, als quals els especialistes donaran resposta durant la trobada individualitzada.

PIMEC Anoia assenyala que l’exportació està cada cop més implantada en la visió i estratègia de les pimes de la comarca. Exportar ajuda a augmentar la facturació i a diversificar el risc. Míriam Sabaté, directora del Departament Internacional de PIMEC considera que

tot i les oportunitats, els processos d’internacionalització tenen la seva dificultat si no es coneixen bé els seus procediments i oportunitats”. En aquest context, “la patronal ofereix a les empreses aquestes trobades individuals i personalitzades per tal d’atendre les seves consultes i al mateix temps valorar les possibilitats de col·laboració”, afegeix Sabaté.

Aquesta trobada pretén fomentar l’activitat internacional de les pimes del territori, un dels factors clau per assegurar la continuïtat de les nostres pimes, amb una aposta clara per la internacionalització dels productes i marques en nous mercats.


Per inscripcions i més informació us podeu adreçar a Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, al Centre d’Innovació Anoia C/ dels Impressors, 12 08788 Vilanova del Camí, per telèfon 938054411 (ext.5) o bé via correu electrònic a peconomica@vilanovadelcami.cat


 

Polígons dels Plans