L’empresa Labor Training Centre inaugura el Viver d’Empreses vilanoví

Labor Training Centre Singatura conveni (7)Labor Training Centre és el nom de l’empresa que inaugura el Viver d’Empreses de Vilanova del Camí, ubicat al Centre d’Innovació Anoia. Aquest dimarts s’ha oficialitzat la signatura del contracte que va anar a càrrec de l’alcaldessa Vanesa González i de l’empresari Vicente Bermúdez. A l’acte també hi va assistir el primer tinent d’alcalde i titular de Promoció Econòmica; Jordi Barón.

Vicente Bermúdez enceta una activitat empresarial centrada en la formació de treballadors en actiu. La formació, explica, és fonamental per a les empreses, bàsicament per a dos motius: per una banda per motivar els treballadors i contribuir al creiexement de l’empresa i per l’altra, per aspectes de normatives, cada vegada més exigents en temes com els riscos laborals, la protecció de dades o la cardioprotecció.

Bermúdez es mostra molt satisfet de poder encetar la seva activitat empresarial al Centre d’Innovació, una instal·lació que va escollir expressament pels espais i serveis que ofereix als emprenedors.

Labor Training Centre Singatura conveni (3)L’alcaldessa vilanovina, Vanesa González, també es mostrava molt satisfeta de signar el primer contracte per a  l’ocupació del Viver d’Empreses. González està convençuda que el Centre d’Innovació i el Viver són una bona oportunitat per sumar-se a “l’empenta que comença a donar-se tant a nivell social com econòmic”. L’alcaldessa espera que aquesta sigui la primera de moltes empreses que s’apuntin al projecte de la promoció i la dinamització econòmica del territori.

Jordi Barón, regidor de Promoció Econòmica, també destaca aquest esperit optimista i està convençut que “moltes empreses estan fent accions concretes, com apostar per la internacionalització, com una mesura per fomentar nous llocs de treball”. Barón també està convençut que “cal ser positius i que cal seguir treballant des de Promoció Econòmica per contribuir a la millora de la situació actual”.

Polígons dels Plans