Leitat tanca les portes obertes al Centre Innovació Anoia amb una ‘Diada del residu’

LEITAT laboratori Centre InnovacioEn el marc de les activitats de portes obertes del Centre Innovació Anoia, que estan a punt de finalitzar, el Centre Tecnològic LEITAT ha preparat unLeitat amb la Diada del residua darrera proposta per aquest divendres: una “Diada del residu”. LEITAT Anoia ens convida a un showroom on es mostraran diferents casos d’èxit de productes obtinguts a partir de diferents residus i amb l’experiència de treball amb diverses empreses de la comarca.

Segons explica Joan Roig, responsable comercial de LEITAT, l’objectiu és mostrar la importància de reciclar i les formes més inversemblants de poder reaprofitar un residu. El públic assistent podrà jugar també a endevinar el residu origen de cada producte i a la inversa.


En el marc de la matinal, que es farà de deu a una del migdia, hi haurà opció de fer una visita guiada a les instal·lacions de LEITAT per conèixer de la mà dels tècnics les activitats que s’hi desenvolupen en el laboratori punter i la planta pilot equipada per al tractament de residus que LEITAT té al Centre d’innovació Anoia.


Joan Roig ha posat de relleu que el Centre d’Innovació Anoia acull iniciatives innovadores com les del restaurant pedagògic l’Atelier o les instal·lacions de LEITAT que no estan a l’abast de massa municipis. Tot plegat, assegura, hauria de ser motiu d’orgull per als vilanovins i per al territori. En aquest sentit també animava a la ciutadania a conèixer el centre i l’activitat que hi acull.

Polígons dels Plans