L’Associació de Polígons dels Plans va balanç a l’assemblea de socis

assemblea poligons plans 2

El Centre d’Innovació Anoia acull durant aquest mes d’abril un seguit d’activitats per donar a conèixer les seves instal·lacions així com el seu potencial empresarial i associatiu. El darrer dels actes que s’ha celebrat en el marc d’aquest mes de portes obertes ha estat l’assemblea de l’Associació dels polígons dels Plans, que va convocar un bon nombre d’empresaris i industrials.

El president de l’associació, Ramon Felip, va ser l’encarregat d’obrir l’acte amb la presentació de l’ordre del dia. La Junta va exposar als associats els projectes que s’han realitzat en el darrer any com la implementació als polígons  de la tecnologia 4G LTE, gràcies al conveni de col·laboració que l’entitat ha signat amb l’empresa igualadina Tecnocolor TT Telecomunicacions.

Aquesta tecnologia, expliquen des de l’Associació, és ràpida, segura i sense talls de connexió que permet tenir Internet d’alta capacitat, un trànsit de dades i arxius ràpid i baixa latència.

D’altra banda també es va donar coneixement als socis del servei de control i verificació d’instal·lacions, que es va posar en funcionament el passat mes de març. Una vintena d’empreses ja gaudeixen d’aquest servei nocturn als Polígons dels Plans. Els socis van poder escoltar directament d’uns dels responsables de l’empresa contractada, Servi Control Rubí- Grupo Vigase-, les característiques del servei.

L’entitat va presentar un projecte de senyalització dels polígons, que es planteja fer amb uns tòtems que mostrarien la informació i ubicació de les empreses, mitjançant codis QR. L’objectiu, van explicar a l’assemblea, és “posar les coses més fàcils als transportistes quan arribin als nostres polígons”.


El web de l’associació és poligonsdelsplans.cat


L’Associació també va informar sobre el procés de creació d’un aparcament per a camions als Polígons dels Plans, un projecte que estan treballant amb CIMALSA de l’Institut Català del Sòl. Aquest espai, degudament habilitat i vigilat, ofereix una major seguretat als conductors que han de fer nit als seus vehicles alhora que “buida” els polígons de camions.

Des de la Junta van recordar que l’associació es va crear per defensar els interessos dels empresaris i propietaris dels Polígons dels Plans. També se’ls va animar a participar i convocar jornades de networking que faciliti l’intercanvi d’experiències i la creació  de noves oportunitats de negoci.

El president de l’Associació de Polígons dels Plans, Ramon Felip, va tancar la sessió convidant els socis a participar activament de les juntes mensuals que s’organitzen per fer un seguiment dels projectes que es porten a terme. “Tothom és ben rebut i tothom pot dir-hi la seva”, va concloure Felip.


D’altra banda, encara queden algunes activitats pendents de realitzar dins aquest mes de portes obertes al Centre d’Innovació Anoia. El dia 25 d’abril proposen parlar de la fidelització de clients i xarxes socials, de deu del matí a una del migdia, i el dia 29, amb el mateixa horari, la Diada del residu sota el títol “Diguem d’on vens i et diré qui ets”. Ambdues activitats són gratuïtes.


 

Polígons dels Plans