L’Ajuntament vilanoví convida la ciutadania a la Jornada de Portes Obertes del Centre d’Innovació Anoia

Laboratori LEITAT al Centre 1 abril

El proper dilluns 4 d’abril tindrà lloc una jornada de portes obertes al Centre d’Innovació Anoia. Promoció Econòmica i LEITAT han dedicat aquesta jornada a l’aigua i per això mostraran al públic diferents casos d’èxit en projectes de tractament d’aigües. Es farà un petit tour pel laboratori que LEITAT té al Centre d’Innovació des d’on es podran fer veure observacions microscòpiques “in vivo” dels microorganismes encarregats de fer una depuració biològica. També es realitzarà en directe una prova de tractament químic per tal que el públic pugui veure la transformació d’una aigua bruta en neta en molt pocs segons.

Aquesta activitat és oberta i gratuïta a tothom i es desenvoluparà entre les nou del matí i les dues del migdia.


Venda on line: oportunitat o amenaça?


El mateix dilluns, i en el marc d’aquest mes d’abril de Portes Obertes del Centre d’Innovació Anoia, Promoció Econòmica ha programat un curs adreçat principalment a emprenedors i comerciants centrades en la venda on line.  El curs pretén ensenyar els conceptes bàsics per tenir una botiga a internet, especialment des del seu punt de vista estratègic i de màrqueting, ajudant a escollir eines i proveïdors. El curs es farà en dues sessions; el 4 i l’11 d’abril, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de dos del migdia i és gratuït.

Des de Promoció Econòmica també han programat per al dia 8 d’abril una dinàmica de networking innovadora que busca generar confiança i oportunitats de col·laboració entre els assistents mentre cooperen en un repte comú. Aquest acte, que compta amb la col·laboració de l’Associació del Polígon dels Plans, es portarà a terme de 2/4 de 10 a 2/4 de 2 del migdia i és gratuït.

Tot seguit, l’empresa RRHH formació, ubicada al viver d’empreses del Centre d’Innovació, farà un taller-demostració per donar a conèixer els passos bàsics per actuar davant d’una parada cardiorespiratòria i mostraran com fer servir un desfibril·lador.

Curs VULL VENDRE PER INTERNET

Polígons dels Plans