L’Ajuntament promociona el Centre d’Innovació al Biz Marathon d’Igualada

Xavi Morros i Jordi Baron nov15 V02

El regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón ha fet una valoració molt positiva de la participació de l’Ajuntament de Vilanova del Camí al darrer Congrés de l’emprenedoria de la Jove Cambra Internacional d’Igualada. Barón ha explicat a Ràdio Nova que han aprofitat el marc del congrés per donar a conèixer l’oferta de sòl industrial de Vilanova però especialment per promocionar el Centre d’Innovació Anoia. Un centre, ha dit el titular de Promoció Econòmica, que ofereix unes instal·lacions excepcionals i un viver d’empreses, una sèrie de despatxos especialment concebuts per ajudar els joves emprenedors a portar a terme la seva idea de negoci.

El Biz Marathon va tenir lloc el passat dissabte, 14 de novembre, a l’Escorxador d’Igualada i va reunir un bon nombre d’emprenedors d’arreu de Catalunya. Enguany s’ha celebrat la segona edició d’un projecte ambiciós que enguany es presentava com a marató de 24 h, amb ponències, formació, tallers i un concurs d’Start-ups, dotat amb un premi de 1.500 €.

Xavi Morros, Director del Biz Marathon Igualada, s’ha mostrat molt satisfet dels resultats d’aquesta edició, que ha qualificat d’èxit, des del punt de vista de la participació, del nivell dels ponents i dels suports institucionals que ha rebut, entre ells el de Biz Barcelona.

La Jove Cambra d’Igualada renova els seus càrrecs anualment, per tant, Xavi Morros, no tornarà a dirigir el Congrés l’any que ve, a menys, explica, que no hi hagi més voluntaris per fer-ho. A hores d’ara, l’entitat encara ha de decidir i valorar la continuïtat de moltes de els seves activitats, també la del Congrés d’emprenedoria. Tot i així, Morros es mostra optimista perquè creu que enguany s’ha pogut consolidar el Biz i no dubta que hi haurà noves edicions.

El regidor de Promoció Econòmica no ha dubtat en oferir-li el Centre d’Innovació per celebrar-hi la propera edició. Morros assegura que és una excel·lent opció perquè compta amb unes magnífiques instal·lacions però és una decisió que correspon a la Junta.

Potser no celebraran el Biz Marathon a Vilanova del Camí, però el que és segur és que l’any vinent una de les accions de JCI es portarà a terme al Centre d’Innovació Anoia. És un dels compromisos rubricats per JCI i l’Ajuntament de Vilanova en el marc d’un conveni de col·laboració per promoure l’emprenedoria local.

Polígons dels Plans