La UEA explica les principals línies de finançament per innovar a les empreses

JORNADA INNOVACIO UEAEl Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí  va acollir el passat divendres una jornada sobre innovació empresarial organitzada per la Unió Empresarial de l’Anoia.

La jornada, en la que hi van prendre part una desena d’empreses anoienques,  va estar conduïda per l’empresa NVISION i va incidir especialment en la cerca de finançament per a portar a terme projectes d’innovació a les empreses. Un dels programes que es van exposar és l’Horitzó 2020 que representa una de les grans línies de finançament de la Unió Europea per als propers anys.

La jornada de la UEA sobre innovació empresarial va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. El regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón va participar en la presentació de la jornada i va remarcar la importància que les empreses apostin, cada vegada més, per la innovació  cada cop més per projectes innovació “un procés que contribueix a enfortir el nostre teixit industrial i ens fa més competitius a nivell internacional” va dir.

 

Polígons dels Plans