La Diputació felicita l’ajuntament per la quantitat i qualitat dels serveis de promoció econòmica

Jordi Barón oct 2014El Primer Tinent d’Alcalde i titular de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí Jordi Barón es va reunir la setmana passada amb el diputat delegat  i el gerent de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Roca i Leandre Mayola, respectivament. La finalitat de la visita, segons ha explicat Barón a La Carmanyola de Ràdio Nova, era reforçar el compromís de la Diputació respecte dels diferents projectes i programes que s’estan desenvolupant al municipi de manera conjunta i especialment cercar un compromís ferm pel que fa a la consolidació i promoció del Centre d’Innovació Anoia.

Barón ha explicat que la Diputació de Barcelona “ja ens acompanya en aquest projecte des dels seus inicis perquè el creuen important i necessari per al territori”. Assegura que un dels aspectes que millor valoren des de la Diputació és el sentit supramunicipal i de vocació comarcal que té aquest Centre, que podria posicionar-se, explica Barón, com un centre de referència de Catalunya.

El regidor ha mostrat també la seva satisfacció per les felicitacions que va rebre de la Diputació de Barcelona respecte dels serveis que s’estan prestant des de l’àrea de Promoció Econòmica i la seva qualitat.

La col·laboració amb la Diputació de Barcelona s’ha traduït també amb la concessió de 4 plans d’ocupació que començaran a desenvolupar la seva tasca la propera setmana. S’ocuparan de tasques relacionades amb la digitalització de documents, treball social, orientació laboral i peó de jardineria. Aquests 4 plans d’ocupació que se sumen als 5 que ja es van desenvolupar al primer semestre han servit per afavorir l’ocupació de persones en situació d’atur del municipi.

Altres ajudes que l’àrea de promoció econòmica ha posat en marxa aquest any s’han adreçat al foment de la contractació i de la posada en marxa de noves activitats econòmiques. Es tracta d’una línia de subvencions dotades de 40.000€  en forma d’ajudes directes i a fons perdut d’entre els 600 i els 800 €. El regidor Jordi Barón ha explicat que s’està en una fase molt incipient en la que s’estan invertint molts esforços per fer arribar la informació a tothom i també ha confirmat que ja s’han fet les primeres sol·licituds que ara el departament ha de supervisar i valora corresponentment. Aquesta línia de subvencions estarà oberta fins a exhaurir la partida.

L’entrevista a Jordi Barón la podeu escoltar al programa la Carmanyola clicant en aquest reproductor:

Polígons dels Plans