Jocnet posa en valor l’empatia, la capacitat de treball i l’esforç en les seves activitats


El nom de Jocnet comença a ser conegut a Vilanova del Camí. Aquesta jove empresa de servei esportius té des de fa dos anys la concessió de la gestió les activitats esportives dirigides al municipi. També gestiona l’Esportiguay des de l’any 2013 i s’encarrega de les activitats esportives escolars que dirigeix Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.


javi-gonzalez-jocnet-2

Darrera de Jocnet hi ha Javi González, un jove emprenedor que coneixem també del món esportiu i especialment de l’atletisme. Liderant un bon grup de monitors esportius, González gestiona activitats esportives i també tira endavant esdeveniment que ja comencen a consolidar-se com la Duetrail.

Centenars de persones es van donar la mà en la III edició de la Duetrail que arribava per primera vegada a Vilanova del Camí dins l’Anoia Race Tour. L’esdeveniment esportiu va omplir de corredors el parc fluvial vilanoví diumenge 9 octubre. L’espai fluvial va esdevenir un escenari ideal i l’any que ve repetiran, perquè no només ha agradat l’escenari a l’organització, sinó també als participants que destaquen l’entorn.

El programa de la Duetrail proposava dues curses: la general d’adults amb un recorregut de 12Km, i també una cursa infantil d’1,6Km de distància. Aquest any però no es va fer ni la caminada ni la cursa de mitja distància i com diu Javi González, això va excloure força participants que no es veuen amb capacitat de córrer els 12 quilòmetres. L’any que ve per tant, intentaran recuperar la mitja distància.

Una de les característiques més interessants d’aquesta cursa és el format. S’ha de córrer en parella, la qual cosa implica la necessitat d’adaptar-se a un company i per tant treballar en equip.

Més de 300 persones en total van participar en aquesta cursa de muntanya per parelles que a banda de tenir caràcter clarament esportiu té també un caire social i solidari. Enguany se sumava a la campanya Quilòmetres per somriures de la Fundació Theodora i Eurotaller i amb les inscripcions es van aconseguir 140 visites hospitalàries dels Doctors somriures, una xifra molt ben valorada per Jocnet. Com afirma González, l’ajuda també és molt important per a les famílies d’aquests nens.

L’empatia, la capacitat de treball, l’esforç… són valors molt importants per a Jocnet que segons González intenten extrapolar a totes les persones a qui donen un servei. És especialment important, segons assenyala González, com poden acompanyar en l’aprenentatge dels més joves.

Aquest jove emprenedor fa tres anys que va tirar endavant Jocnet. Al final de la seva carrera esportiva atlètica va decidir tirar endavant l’empresa i en aquest temps ha vist créixer aquest projecte esportiu i empresarial. Reconeix amb honestedat que estan vivint un moment d’efervescència i que ha arribat el moment de seure i fer una revisió estratègica per no trair els seus principis.

Polígons dels Plans