Finalitza amb èxit el curs de carretoner dins el projecte Vilanova Participa!

Curs auxilar magatzem mar16 (6)

El passat 31 de març va finalitzar el curs d’auxiliar de magatzem amb carnet professional de carretoner i plataformes organitzat per Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí. Unes quinze persones desocupades del municipi han seguit aquesta formació durant el primer trimestre de l’any 2016, cinc de les quals ja han trobat feina.

El projecte va ser escollit en el procés participatiu realitzat al nostre municipi Vilanova Participa! Anava destinat al foment de l’ocupació local i de la formació ocupacional. El curs pretenia millorar l’ocupabilitat d’algunes persones del municipi dins d’un dels àmbits en el qual, en aquest moment, hi ha oferta laboral.


La demanda d’inscripció va ser molt alta el mes de desembre, abans d’iniciar el curs. Més d’un centenar de persones van demanar informació per participar en el procés de selecció, ja que les places eren limitades


La formació ha estat impartida pel Centre de Formació Alba Formació, Anoia Carretillas i el Departament de Promoció Econòmica. Els ha permès aprendre les tasques pròpies del sector logístic, obtenir el carnet de carretoner i plataformes elevadores, a la vegada que se’ls ha preparat per tal de millorar les seves Tècniques de Recerca de Feina.

Després d’aquest període formatiu alguns alumnes han pogut fer pràctiques en les empreses que han col·laborat en aquest projecte i que han estat: Abacus SCCL, Tasstibag SL, Indústries Valls (Punto Blanco), Aragonesa Noguera SL, Jordi Torra Vendrell (Fruits Secs Torras), Dorsan Filtración SL, Innovación en Tecnologia en Packaging (Innovapack) i Loginox SL.

La valoració final del curs ha estat positiva tant per la formació rebuda com perquè cinc dels alumnes que han realitzat el curs en aquests moments es troben treballant i la resta han millorat les seves possibilitats d’incorporació al mercat laboral, gràcies a les noves competències adquirides.

Curs auxilar magatzem mar16 (2)

Polígons dels Plans