Els Polígons dels Plans promocionen el territori i les seves potencialitatsAÈRIES POLIGON I CENTRE OCTUBRE 2014 (1)L’Associació dels Polígons dels Plans, que suma els polígons de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt, ha publicat al seu portal, un vídeo que promociona el territori i les seves potencialitats.

En menys de tres minuts, el reportatge posa en valor la suma d’esforços, d’aquests tres municipis i els seus quatre polígons d’activitat econòmica que es presenten sota una única marca i que els permet segons explica Ramon Felip, President de l’Associació dels Polígons del plans, “reunir-nos per créixer i per innovar”. 

En el mateix sentit s’expresa Pep Solé, Alcalde d’Òdena “la unió fa la força”, assegura al vídeo que mostra una comarca amb sectors tan potents com el packaging, el tèxtil, la pell i el cuir, el paper o la logística. Sectors que es complementen, segons explica Santi Broch, alcalde de La Pobla de Claramunt, “amb altres serveis de qualitat” com el campus universitari, l’aeròdrom Igualada-Òdena, el campus motor o el 4D Health…  “que ens ajuden a créixer”.

El Centre d’Innovació Anoia, mereix una menció especial en aquest reportatge. “Un centre”, explica Vanesa González, “que neix per donar resposta a les necessitats de les empreses i els treballadors de la zona. Un espai per a la innovació i la cooperació entre empreses” que s’ha obert a la comarca i al món.

L’audiovisual, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, acaba amb el lema de l’Associació “fem plans junts” que evoca a novament aquest esperit integrador i d’esforç compartit.

El regidor de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí, Jordi Barón, ha defensat, en una entrevista a La Carmanyola de Ràdio Nova, la projecció dels polígons i de la comarca sota una única marca. “Són polígons potents, ben comunicats, geogràficament ben posicionats  i un territori que ofereix moltes opcions i incentius per captar noves activitats econòmiques” ha sentenciat.

El reportatge també ho podeu visionar fer-ho al web de l’Associació: www.poligonsdelsplans.cat  També el trobareu al web dels ajuntaments de Vilanova, Òdena i La Pobla de Claramunt i al portal de comunicació: www.vilanovainformacio.cat.

Polígons dels Plans