El Viver d’Empreses del Centre d’Innovació acull el primer emprenedor

Centre Innovació Anoia nov 2014 (6)El Viver d’Empreses ubicat al Centre d’Innovació Anoia acull el primer emprenedor, Vicente Bermúdez de Labor Training Centre, una empresa que ofereix formació a altres empreses. Malgrat que fa alguns dies que l’empresa ja s’hi ha instal·lat, no serà fins demà que es farà oficial amb la signatura del contracte de l’espai.

El regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón, expressava aquest matí la seva satisfacció a La Carmanyola de Ràdio Nova per acollir la primera empresa al Viver, però espera poder signar altres contractes properament.

El Viver d’Empreses del Centre d’Innovació Anoia està dirigit a les empreses de nova creació o que desenvolupin noves activitats que vulguin desenvolupar-la i fer-la créixer en un entorn innovador i dinàmic, amb l’assessorament i els serveis que necessiten i envoltades d’altres joves empreses.

El Viver ofereix als emprenedors un espai per desenvolupar l’activitat però també uns sèrie de serveis comuns com copisteria, restauració, sales de reunions, aules de formació,  zona d’aparcament, servei de seguretat permanent, etcètera.  Jordi Barón ha valorat també el fet que el Viver els pot facilitar la relació amb altres empreses i l’intercanvi d’experiències, un aspecte que Barón ha valorat especialment.

Segons ha explicat Jordi Barón a Ràdio Nova, el servei de Promoció Econòmica està valorant altres propostes per donar-les cabuda al Viver d’Empreses.

Polígons dels Plans