El president de PIMEC es reuneix amb una vintena d’empresaris al Centre d’Innovació Anoia

 

Trobada empresarial Anoia

El president de PIMEC, Josep González, ha visitat aquest dijous la comarca de l’Anoia, després que la patronal inaugurés una nova delegació a Vilanova del Camí el passat mes de febrer. Una vintena d’empresaris de la comarca de diferents sectors d’activitat s’han reunit al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí amb el president de la patronal per exposar les principals problemàtiques i demandes del teixit empresarial de l’Anoia.

González constatava durant la trobada que “malauradament la crisi ha castigat fortament les empreses” també les de la comarca. En aquest sentit, deixava palès que amb la constitució d’aquesta delegació a Vilanova, PIMEC s’apropa a les persones autònomes i a les micro, petites i mitjanes empreses anoienques, amb la intenció d’esdevenir una eina més que ajudarà a l’èxit empresarial i, per tant, a contribuir en la millora de les condicions de vida a la comarca.

La trobada d’aquest dijous va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Vilanova del Camí, Vanessa González; el president de PIMEC Catalunya Central, Esteve Pintó; i el president de PIMEC Anoia, Josep Maria Pujol.

Prèviament a la trobada empresarial, Josep González s’ha reunit amb un grup d’estudiants de primer de Batxillerat de l’Institut Pere Vives d’Igualada amb l’objectiu de compartir la seva experiència empresarial i acostar els valors de l’empresa i l’emprenedoria als joves alumnes.


Visita dels alumnes al Centre d’Innovació Anoia


 

Els alumnes de l’Institut Pere Vives Vich d’Igualada de 1r de batxillerat de l’àmbit social van poder conèixer les instal·lacions del Centre d’Innovació Anoia. Dividits en dos grups, la meitat va anar primer, fins a la cooperativa Abacus i l’altra meitat va visitar el centre, el laboratori i la planta pilot de Leitat. Van acabar a l’Atelier fent un tast a cegues i una mica d’esmorzar. Després van intercanviar torns per poder gaudir de les mateixes activitats.

JGonzález + alumnes

Polígons dels Plans