El desplegament del 4G i la dotació de seguretat privada, nous projectes als Polígons dels Plans

conveni poligons els plans nov15 (2)

Els Ajuntaments de Vilanova del Camí, Òdena i La Pobla de Claramunt han reeditat el conveni de col·laboració amb l’Associació de Polígons dels Plans. La signatura ha anat a càrrec dels alcaldes Vanesa González, Francisco Guisado i Santi Broch i el president de l’Associació, Ramon Felip.

Amb aquesta signatura, els tres ajuntaments han volgut significar el seu suport a l’Associació de Polígons dels Plans per la seva funció aglutinadora i de treball en xarxa.

Durant aquest primer any de vida l’entitat s’ha ocupat de les formalitat de la seva constitució, de la captació d’empreses i propietaris associats i de la dinamització del centre. Superada l’etapa més burocràtica, explica Santi Broch, alcalde de La Pobla de Claramunt, l’entitat ja ha posat en marxa diferents projectes com senyalització dels polígons com una única realitat i en breu, espera concretar-ne de nous com la seguretat privada del polígon dels Plans.

Per la seva bada, el President de l’Associació de Polígons dels Plans, Ramon Felip, ha valorat la reedició del compromís signat ara fa un any que ha fet possible un treball conjunt entre agents públics i privats amb l’objectiu de convertir els Polígons dels Plans en el mirall dels polígons del país. Ramon ha destacat els primers projectes comuns com la contractació per a tots els associats d’un sistema de comunicació 4G que els permetrà una navegació més ràpida i estable i sense necessitat de fil. Un repte que l’entitat s’havia marcat com a prioritari i que han portat a terme en col·laboració amb un proveïdor local Tecnocolor.

L’Associació de Polígons dels Plans està treballant actualment en dos projectes que segons Felip aportaran valora fegit. Per una banda, dotar-los de seguretat privada, una reivindicació dels empresaris de la zona, i de l’altra, l’adequació d’una parcel·la de la zona de Gavarreres destinada a equipaments, en un gran aparcament per a camions. Un espai del què no disposen massa polígons de Catalunya i que pot esdevenir, diu Felip, un atractiu més perquè s’instal·lin noves activitats econòmiques.

Ramon Felip explica que en aquests moments tenen associats pràcticament un 40% dels propietaris i empresaris dels Polígons dels Plans però aspiren seguir creixent.

El conveni que han signat els tres ajuntaments injectarà un total de 5.500 euros a l’entitat. Vilanova del Camí hi ha aportat 3.000 €; Òdena 1.500 € i La Pobla 1.000 €.

conveni poligons els plans nov15

Polígons dels Plans