El Centre Tecnològic Leitat i la Fundació Taleia-Escola Pia ja estan instal·lats al Centre d’Innovació Anoia

Centre innovació Anoia façana i detallsEl Centre Tecnològic Leitat i la Fundació Taleia-Escola Pia ja estan instal·lats al Centre d’Innovació Anoia tot i que encara no han començat a prestar els seus serveis. Ambdues empreses van signar un contracte d’arrrendament amb l’Ajuntament el passat mes de juliol. Leitat ocuparà l’àrea dedicada a investigació i recerca mentre que la Fundació Taleia, ocuparà la zona de bar i restaurant que esperen estrenar la propera setmana.

El Primer Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica de Vilanova del Camí, Jordi Barón, assegura que aquest és un primer pas molt important per a la dinamització del Centre i s’ha mostrat especialment satisfet de comptar amb dues experiències pioneres i innovadores com són Leitat i La Fundació Taleia.

Jordi Barón, també ha destacat el valor afegit que aporta Leitat en el camp de la innovació, ja que es tracta del primer centre d’investigació tecnològic de Catalunya i ha valorat especialment que hagin decidit ubicar una unitat d’investigació al nostre municipi.

BarÓn està convençut que Leitat aportarà “valor a l’hora de col·laborar conjuntament en projectes europeus que acabaran revertint en la millora del municipi i que ajudaran a situar Vilanova del Camí en el mapa de les principals poblacions de Catalunya que aposten per la innovació tecnològica com a mitjà d’especialització i eina per treballar per a la recuperació econòmica”.

Pel que fa a la Fundació Taleia-Escola Pia, que també s’han instal·lat al Centre d’Innovació, Barón explicava a Ràdio Nova que durant la setmana vinent obriran el servei de bar i d’aquí uns quinze dies, posaran en funcionament també el servei de Restaurant pedagògic, que anirà a càrrec dels alumnes de restauració de l’Escola Pia.

Des de la Fundació expliquen que el restaurant, que han batejat com l’Atelier, “és un projecte amb valor social pensat per impulsar la formació i la carrera dels joves”.

I acabem amb un darrer apunt sobre el Centre d’Innovació Anoia perquè aquesta setmana s’està instal·lant la seva retolació exterior. Un rètol de grans dimensions ocupa part posterior de la façana de forma que és molt visible des de l’A-2. També s’estan acabant de col·locar els vinils amb la imatge corporativa a les portes d’accés al centre.

Polígons dels Plans