El Centre d’Innovació Anoia s’obre al públic en un mes d’intensa activitat 

Jordi Baron abr16 V02El Centre d’Innovació Anoia ha fet avui una jornada de portes obertes. És la primera activitat, entre més d’una dotzena, que s’ha programat per aquest mes d’abril. El programa de Portes Obertes s’ha dissenyat conjuntament entre Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i les associacions i empreses que tenen seu al Centre. La jornada d’aquest matí enceta, doncs, un mes d’abril intens i ple d’activitats adreçades a diferents públics amb l’objectiu, segons explica el regidor de Promoció Econòmica Jordi Barón, de donar a conèixer el potencial empresarial i associatiu del Centre d’Innovació Anoia.

Aquesta primera activitat s’ha centrat en el tema de l’aigua. Durant la visita, Promoció econòmica i LEITAT han mostrat al públic diferents casos d’èxit en projectes de tractament d’aigües. Els tècnics han dissenyat un petit tour per les instal·lacions de Leitat on s’han pogut fer observacions microscòpiques i descobrir els microorganismes encarregats de fer una depuració biològica. També s’ha realitzat en directe una prova de tractament químic per tal que el públic pogués veure la transformació d’una aigua bruta en neta en pocs segons. Aquesta activitat, és una manera diferent de mostrar el Centre i explicar de manera pràctica i participativa, les activitats que s’hi fan.


Venda on line: oportunitat o amenaça?


També avui, i en el marc d’aquest mes d’abril de Portes Obertes del Centre d’Innovació Anoia, Promoció Econòmica ha programat un curs adreçat principalment a emprenedors i comerciants centrat en la venda on line.  El curs, que segueixen 13 persones, es farà en dues sessions; la d’avui i la del proper dilluns dia 11 d’abril, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de dos del migdia.

El curs pretén ensenyar els conceptes bàsics per tenir una botiga a Internet, especialment des del seu punt de vista estratègic i de màrqueting, ajudant a escollir eines i proveïdors. El curs es farà en dues sessions; el 4 i l’11 d’abril, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 de dos del migdia i és gratuït.

Polígons dels Plans