Continua oberta la convocatòria de subvencions per al foment de l’ocupació

Subvencions 2 V02

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha destinat una partida pressupostaria de 40.000 per al foment de l’ocupació i la creació de noves empreses. Es va obrir a finals del mes de maig i continuarà oberta fins a finals de desembre o fins que s’exhaureixi la partida. És una convocatòria de subvencions que vol contribuir al foment de la creació de llocs de treball, la creació de noves activitats econòmiques i la reforma de locals comercials i de serveis. Les bases i els formularis es poden descarregar al web municipal www.vilanovadelcami.cat

La convocatòria desplega fins a tres línies d’ajudes: la primera, subvenciona la contractació de persones en un període mínim de 6 mesos a mitja jornada o 3 mesos a jornada completa, amb un import d’entre 600 i 800 euros; la segona, adreçada als emprenedors que iniciïn una activitat econòmica, subvencionada amb una quantia de 600 euros, i la tercera, per a reformes de locals comercials i serveis que subvencionarà fins al 50% la inversió, amb un import màxim de 5.000 euros.

A les bases, penjades a l’àrea de Promoció Econòmica de la web municipal, trobareu tota la informació sobre la documentació que cal presentar en cada cas. Les sol·licituds s’han de lliurar a l’Ajuntament. El període acaba el 31 de desembre d’enguany o quan s’exhaureixi la partida pressupostària.


 

Polígons dels Plans