Campanya solidària de taller vilanoví J. Descàrrega per recollir productes d’higiene personal


“El teu cotxe és el vehicle de la teva solidaritat”. Aquest és el lema de la campanya que ha engegat la xarxa nacional de tallers multimarca de reparació d’automòbils Motrio, aquest mes de desembre


Miguel Ángel Ruiz i Josep Descàrrega - tallers Motrio (6)

Es tracta d’una iniciativa per recollir aliments i ajudar, en la mesura del possible, a les persones que més ho necessiten. A la nostra comarca, Motrio té tallers a Capellades,  Piera, Masquefa, Igualada i Vilanova del Camí.

El responsable de Desenvolupament de la xarxa Motrio a Catalunya, Miguel Ángel Ruiz, ha explicat a Ràdio Nova que la proposta va sorgir a la darrera reunió amb responsables locals de l’Anoia que van apostar per aquesta iniciativa, amb l’objectiu de contribuir solidàriament a les seves poblacions.

Miguel Ángel Ruiz assegura que li ha sorprès gratament el grau d’implicació dels tallers i dels seus treballadors que també ho han fet extensiu a les seves famílies i als clients.

A Vilanova del Camí també hi ha un taller de la xarxa Motrio. El trobareu al carrer Major, 122 i el seu responsable, Josep Descàrrega, està content de poder participar en aquest projecte. És conscient de la situació actual que viuen algunes famílies del nostre municipi, que passen moltes dificultats, i creu que és de rebut col·laborar-hi. És un gest important, diu Josep Descàrrega per l’equip del taller, però també ho és a nivell personal.

Motrio s’ha posat en contacte amb els serveis socials de cada municipi on té taller per saber quines són les necessitats bàsiques que hi ha. A Vilanova del Camí, per exemple, Serveis Socials, ha demanat productes d’higiene personal, bàsicament gel corporal i xampú.

Si voleu participar en aquesta campanya podeu fer-ho de dues maneres, portant el cotxe al taller, per fer la revisió o per qualsevol reparació. Cada 50 € de factura, l’empresa lliurarà un euro en aliments.

Però també podeu portar directament els productes d’higiene corporal al taller J.Descàrrega, al carrer Major, 122. Hi ha temps fins el 24 de desembre perquè entre el 28 i 29 d’aquest mes els lliuraran als bancs d’aliments de les respectives poblacions.

Miguel Ángel Ruiz, té la confiança que aquesta campanya pugui tenir continuïtat en un futur i anima a tothom a participar-hi.

Josep Descàrrega, dels Serveis d’Automoció J. Descàrrega, que trobareu al carrer Major, 122 de Vilanova del Camí, espera que la idea d’aquesta campanya s’extrapoli a diferents empreses vilanovines i que s’animin a copiar-la, perquè aquestes ajudes arribi a més persones.

Polígons dels Plans