15 personalitats de diferents sectors formaran el consell d’assessors del Centre d’Innovació

Consell assessor Centre Innovació V02

Una quinzena de personalitats estretament vinculades al món empresarial, social, polític, acadèmic i de recerca tecnològica van visitar ahir Vilanova del Camí. Van ser convidades per Ramon Felip, el coordinador del Consell de membres assessors del Centre d’Innovació Anoia amb l’objectiu de mostrar-los la instal·lació i de sumar-los a aquest consell.

La idea, explica Jordi Barón, regidor de Promoció Econòmica, és crear una xarxa de col·laboradors que, des de diferents àmbits i sectors, ajudin a dinamitzar i posicionar el Centre d’Innovació en el mapa de Catalunya i que ajudin a captar noves inversions per al territori.

Aquest dijous s’ha encetat aquest primer contacte, diu Barón, amb la intenció de fer dues reunions anuals que servirien per anar definint el pla estratègic i avaluar-ne els resultats.

Ramón Felip que a banda de coordinador d’aquest consell d’assessors és president de l’Associació dels Polígons dels Plans, assegura que el Centre d’Innovació té una situació geoestratègica molt interessant que pot esdevenir un pol d’atracció d’inversions i de riquesa per al territori. Per això una de les línies estratègiques que volen treballar són les infraestructures: sobretot la comunicació per carretera i per ferrocarril.

Una de les tasques que s’ha encomanat al consell d’assessors és que aportin les dades que creguin interessants, i la seva experiència, per contribuir a la dinamització i promoció del Centre. També se’ls demana que, cadascú des del seu sector, promocioni el centre i les potencialitats del territori a nivell català.

Formen part del Consell d’Assessors del Centre d’Innovació Anoia:

Pere Macias: diputat de Convergència al Congrés i President de la Fundació Cercle d’Infraestructures de Catalunya.

Eusebi Cima: President del Centre Tecnològic Leitat

Iolanda Piedra: Presidenta del Clúster marítim de les Illes Balears. També presideix el Club Segle XXI a Catalunya.

Joan Vich: Alcalde de Vilanova del Camí entre 1975 i 2014 i un dels impulsors del Consell d’assessors del Centre d’Innovació Anoia.

Francesc Rica: Secretari General d’UGT Anoia – Penedès – Garraf

Ferran Debant: president del grup de comunicació Taelus

Rita Puig: Dra. Enginyera Química,  professora Universitària

Pere Fullana: Dr. Enginyer Industrial, Dr. Enginyer Químic,  Director Càtedra UNESCO, Cicle de Vida, Canvi climàtic, UPF

Joan Gabarró: President   Fagepi

Tot i que ahir dijous no van poder assistir a aquesta primera reunió, han confirmat la seva participació al consell:

Toni Mora: Secretari General de CCOO Baix Llobregat – Alt Penedès – Anoia – Garraf

Toni Garcia: Director General  DOGA, empresa multinacional. Sector auxiliar i del automòbil, Fundador i Tresorer  del Clúster Industria Automòbil de Catalunya.

Jose Angel Abancens: President Associacions d’Empresaris de Publicitat de Catalunya

Polígons dels Plans